Webinars HealthTech in Society

Binnen het SPRONG-progamma HealthTech in Society wisselen we kennis en ervaringen uit. Op deze manier kunnen we samenwerken aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van mensen met een lagere sociaaleconomische status. Vanaf januari 2023 organiseert HealthTech in Society daarom elke twee maanden een webinar. Op maandag 30 januari 2023 zal het eerste webinar plaatsvinden.

Versterken van kansen: samen opvolgende problematiek doorbreken

Tijdens dit webinar zullen Wilco Kleine, innovatiemanager bij Deventer Ziekenhuis, en Bram Buiting, directeur van ErWelzijn, aan het woord komen. Zij zullen in gesprek gaan met Karin Dijkstra, lector Gezondheidsbevordering in de leefomgeving bij hogeschool Saxion, over het versterken van kansen en het voorkomen van zorg. Het online webinar zal plaatvinden van 15.30 tot 16.30 uur en wordt georganiseerd voor samenwerkingspartners én voor andere geïnteresseerden.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en om u aan te melden voor het webinar kunt u hier terecht. Voor een volledig overzicht van de webinars kunt u in de agenda van onze website kijken.

Over HealthTech in Society

Het SPRONG-programma HealthTech in Society werkt aan het geschikt en toegankelijk maken van technologische innovaties voor mensen met een lagere sociaaleconomische status (SES). Doel is om hun gezondheid en welzijn bevorderen. Binnen het programma werken verschillende partijen samen: de Hanzehogeschool Groningen, hogeschool Saxion, verschillende Centres of Expertise, MKB’s, zorg- en welzijnsorganisaties, kennisinstellingen, de overheid én mensen met een lagere SES. Kijk hier voor meer informatie over de partners.

Samen vormen de partijen drie leergemeenschappen rondom het voorkomen, verplaatsen en vervangen van zorg. In deze leergemeenschappen wordt gewerkt aan innovaties die daadwerkelijk resulteren in de bevordering van gezondheid en welzijn, die maatschappelijke meerwaarde opleveren én die financierbaar en organiseerbaar zijn.

 

 

 

 

 

Meer weten over dit nieuwsbericht? Neem contact op!
088 019 8888 | 06 2308 2470 healthtechinsociety@saxion.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Kick-off ‘Train de change agent’

4 juli 2024 De kick-off van Train de Change Agent

Lees meer

Ziekenhuizen hebben samen aandacht voor...

Gezondheidsvaardigheden spelen een belangrijke rol in het zorgproces, zoals bij

Lees meer

Panel van burgers denkt mee...

Een groep van twintig ‘ouderen’, van ongeveer zeventig jaar en

Lees meer

Paul Haarman van Carinova: ‘’Samen...

In deze reeks interviews laten we de samenwerkingspartijen van HealthTech

Lees meer