Webinar HealthTech in Society 30 januari. Het Versterken van kansen: samen opvolgende problematiek doorbreken

Op maandag 30 januari 2023 zal het eerste webinar van ‘HealthTech in Society’ plaatsvinden. Van 15.30 tot 16.30 uur zullen Wilco Kleine, innovatiemanager bij Deventer Ziekenhuis, en Bram Buiting, directeur van ErWelzijn, in gesprek gaan met Karin Dijkstra, lector Gezondheidsbevordering in de leefomgeving bij hogeschool Saxion, over het voorkomen van zorg. Het online webinar zal plaatvinden van 15.30 tot 16.30 uur en wordt georganiseerd voor samenwerkingspartners én voor andere geïnteresseerden.

Versterken van kansen: samen opvolgende problematiek doorbreken

Bram Buiting zal vanuit zijn expertise als directeur van ErWelzijn ingaan op het verkrijgen van meer impact op preventief werken. Daarnaast zal hij vertellen over de ondersteuning van professionals in de praktijk en het voorkomen van opvolgende problematiek. Wilco Kleine zal als innovatiemanager bij Deventer Ziekenhuis zijn kennis delen over de rol van het ziekenhuis bij het verplaatsen en voorkomen van zorg. Gespreksmoderator is programma-manager Nicole Ketelaar. Online aanwezigen kunnen vragen stellen en worden betrokken door middel van het stemmen op stellingen of polls.

De sprekers

Wilco Kleine – Innovatiemanager Deventer Ziekenhuis

Bram Buiting – Directeur ErWelzijn

Karin Dijkstra – lector Gezondheidsbevordering in de leefomgeving hogeschool Saxion

Wanneer?

Het online webinar zal op maandag 30 januari 2023 van 15.30 tot 16.30 uur plaatvinden.

Voor wie?

Alle samenwerkingspartners én andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het webinar op 30 januari.

Over HealthTech in Society

Binnen het SPRONG-progamma HealthTech in Society wisselen we kennis en ervaringen uit. Op deze manier kunnen we samenwerken aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van mensen met een lagere sociaaleconomische status. Vanaf januari 2023 zal het SPRONG-programma HealthTech in Society elke twee maanden een webinar organiseren. Tijdens deze webinars worden kennis en bijdrages vanuit de verschillende partners op een laagdrempelige manier gedeeld. Gezamenlijk zetten alle partners hun kennis ene ervaring in voor het geschikt en toegankelijk maken van technologische innovaties voor mensen met een lagere SES.

Agenda

De volgende webinars zullen in 2023 plaatsvinden elke twee maanden plaatvinden van 15.30 tot 16.30 uur:

  • Maandag 30 januari
  • Donderdag 6 april
  • Maandag 5 juni
  • Donderdag 14 september
  • Maandag 11 december

Gerelateerde agenda items

Bekijk alle agenda items
Sorry, er zijn nog geen berichten.