Kick-off SPRONG HealthTech in Society

Op donderdag 29 september van 14.00 uur tot 16.30 uur trappen we af met het SPRONG-programma en gaan we samen aan de slag.

Tijdens deze Kick-offbijeenkomst op 29 september maken we een gezamenlijke start met het SPRONG-programma. Deze middag biedt de verschillende projectpartners de mogelijkheid om kennis met elkaar maken. We doen inspiratie op én gaan samen inhoudelijk aan de slag. Tijdens de bijeenkomst zullen we een overzicht van de activiteiten binnen het programma presenteren en toelichten. Ook zullen enkele aangesloten partners een presentatie verzorgen.

Wat: Kick-offbijeenkomst van het SPRONG-programma HealthTech in Society als gezamenlijk startschot van het programma, om kennis uit te wisselen, elkaar te leren kennen en samen aan de slag te gaan.
Waar: De Gasfabriek (zaal: De Generator) in Deventer (Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer). Kijk hier voor meer informatie.
Wanneer: Op donderdag 29 september van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het programma zal starten om 14.00 uur. Om 16.30 uur sluiten we de middag af met een gezamenlijke netwerkborrel.
Voor wie: Betrokken partijen van het SPRONG-programma HealthTech in Society.

Over SPRONG HealthTech in Society

Binnen het SPRONG-programma HealthTech in Society wordt gewerkt aan het geschikt en toegankelijk maken van technologische innovaties voor mensen met een lagere sociaaleconomische status. Doel is daarmee de gezondheid en het welzijn van burgers te bevorderen. Binnen het programma werken verschillende partijen samen. Samen vormen de partijen drie leergemeenschappen rondom het voorkomen, verplaatsen en vervangen van zorg.

Gerelateerde agenda items

Bekijk alle agenda items
Sorry, er zijn nog geen berichten.