IKONE: Masterclass Burgerreizen

Wilt u graag leren hoe u effectief kunt samenwerken met burgers in de zorg en welzijn? Bent u geïnteresseerd in patiënten-participatie en co-creatie? Dan nodigt Stichting IKONE u graag uit om deel te nemen aan de online masterclass over het uitwerken van de burgerreis (die ook een patiëntreis kan zijn). Deze interactieve sessie biedt een uitgelezen kans om te leren over patiëntenparticipatie en co-creatie. Tijdens de bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen, te discussiëren en waardevolle inzichten op te doen die u direct kunt toepassen in uw werk.

  • Datum: woensdag 28 juni
  • Tijd: 12:30 – 13:30
  • Waar: online

Voor wie: De sessie is speciaal ontworpen voor onderzoekers, zorgprofessionals, innovators, beleidsmakers en iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in samenwerking met burgers in zorg en welzijn. Of u nu werkt in een ziekenhuis, zorginstelling, onderzoeksinstituut of beleidsomgeving, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tools om uw samenwerkingsprocessen te versterken.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op de website van IKONE.

”Tijdens deze masterclass duiken we dieper in op het concept van de burgerreis en ontdekken we waarom het uitwerken ervan van onschatbare waarde is voor de zorg- en welzijnssector. Samen verkennen we de verschillende aspecten van patiëntenparticipatie en co-creatie en bekijken we hoe de burgerreis een krachtig instrument kan zijn.”

Tijdens de masterclass worden bijvoorbeeld de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is een burgerreis en waarom is het relevant voor de zorgsector
  • Stapsgewijze aanpak voor het uitwerken van een burgerreis
  • Identificeren van pijnpunten en kansen voor verbetering
  • Het betrekken van burgers bij het verbeterproces
  • Praktische voorbeelden en casestudy’s

Bron afbeelding: IKONE

 

Gerelateerde agenda items

Bekijk alle agenda items
Sorry, er zijn nog geen berichten.